Ma is csak belépésre használható Röszke és Kübekháza

A belépés gyorsítása érdekében 2023. január 8-án 7 órától 19 óráig csak a Szerbia irányából Magyarországra belépő utasok vehetik igénybe a Röszke Közúti Határátkelőhelyet, a kübekházi határátkelő helyet pedig 10 óra 40 perctől.

A megnövekedett forgalom gördülékenyebb kezelése érdekében 2022. január 8-án 7 órától 19 óráig Röszke Közúti Határátkelőhelyen csak a személygépjárművek léphetnek be hazánkba, továbbá 10 óra 40 perctől 19 óráig a Kübekháza Közúti Határátkelőhelyen is..

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, valamint a szerbiai társszervek célja, hogy a Magyarországra belépő forgalmi sávok számát tovább növelve csökkentse a várakozási időt Röszkén. A kilépő utasok Röszke autópálya-határátkelőhelyet és a déli határszakasz többi határátkelőhelyeit használhatják.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink