Ma is csak belépésre használható Röszke és Kübekháza

A belépés gyorsítása érdekében 2023. január 8-án 7 órától 19 óráig csak a Szerbia irányából Magyarországra belépő utasok vehetik igénybe a Röszke Közúti Határátkelőhelyet, a kübekházi határátkelő helyet pedig 10 óra 40 perctől.

A megnövekedett forgalom gördülékenyebb kezelése érdekében 2022. január 8-án 7 órától 19 óráig Röszke Közúti Határátkelőhelyen csak a személygépjárművek léphetnek be hazánkba, továbbá 10 óra 40 perctől 19 óráig a Kübekháza Közúti Határátkelőhelyen is..

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság, valamint a szerbiai társszervek célja, hogy a Magyarországra belépő forgalmi sávok számát tovább növelve csökkentse a várakozási időt Röszkén. A kilépő utasok Röszke autópálya-határátkelőhelyet és a déli határszakasz többi határátkelőhelyeit használhatják.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »