Mágori András: ,,a megoldáshoz nem lesz szükségünk a neokommunista ellenzékre”

Miután a makói fideszes képviselő kijelentette, hogy ,,nagyon sokan a kórházban parkoltatják idős hozzátartozójukat” és ,,azok sivalkodnak most a legjobban, hogy pár hétig, hónapig gondoskodni kell róluk”, egészen érdekesen reagált a kialakult vitára és az őt ért támadásokra.

A kormánypárt makói frakcióvezetője a következőket írta:

Egy kis kiegészítés a kialakult rendkívül fontos társadalmi vitához: Az ördög a részletekben rejlik. Az elmúlt napokban utánajártam a Makói Kórház járványügyi felkészítésének. Tudják, hány ágyat kell felszabadítani a makói kórházban? EGYET SEM. 101-et kellene biztosítani a majdani esetleges koronavírus-fertőzötteknek, de ezek az ágyak már most is üresek. Az igen tisztelt ellenzék, a hisztérikus őrjöngést napi rutinná fejlesztő, szélsőliberális DK-val, és annak helyi potentátjával, Mucsi „Mindegy, csak botrány legyen” Tamással az élén tehát ismét méretes árnyékra vetődött. Ismétlem: MAKÓN EGYETLEN BETEGET SEM KELL HAZAKÜLDENI A KÓRHÁZBÓL! Arról pedig később igenis érdemi és nyugodt vitát kell folytatni, hogy Magyarországon ezrek teszik be kórházakba és idősotthonokba az öregeket. Olyanok is, akik tudnának gondoskodni róluk – amit már az alaptörvény is előír. Ez a járvány arra figyelmeztet bennünket, hogy gondoljuk át ezt. Mi meg is fogjuk tenni, és a megoldáshoz nem lesz szükségünk a neokommunista ellenzékre, akik csak vagdalkozni képesek.

(Kiemelt fotó: archív/A tavaly őszi önkormányzati választás kampánya)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »