Mágori András: ,,a megoldáshoz nem lesz szükségünk a neokommunista ellenzékre”

Miután a makói fideszes képviselő kijelentette, hogy ,,nagyon sokan a kórházban parkoltatják idős hozzátartozójukat” és ,,azok sivalkodnak most a legjobban, hogy pár hétig, hónapig gondoskodni kell róluk”, egészen érdekesen reagált a kialakult vitára és az őt ért támadásokra.

A kormánypárt makói frakcióvezetője a következőket írta:

Egy kis kiegészítés a kialakult rendkívül fontos társadalmi vitához: Az ördög a részletekben rejlik. Az elmúlt napokban utánajártam a Makói Kórház járványügyi felkészítésének. Tudják, hány ágyat kell felszabadítani a makói kórházban? EGYET SEM. 101-et kellene biztosítani a majdani esetleges koronavírus-fertőzötteknek, de ezek az ágyak már most is üresek. Az igen tisztelt ellenzék, a hisztérikus őrjöngést napi rutinná fejlesztő, szélsőliberális DK-val, és annak helyi potentátjával, Mucsi „Mindegy, csak botrány legyen” Tamással az élén tehát ismét méretes árnyékra vetődött. Ismétlem: MAKÓN EGYETLEN BETEGET SEM KELL HAZAKÜLDENI A KÓRHÁZBÓL! Arról pedig később igenis érdemi és nyugodt vitát kell folytatni, hogy Magyarországon ezrek teszik be kórházakba és idősotthonokba az öregeket. Olyanok is, akik tudnának gondoskodni róluk – amit már az alaptörvény is előír. Ez a járvány arra figyelmeztet bennünket, hogy gondoljuk át ezt. Mi meg is fogjuk tenni, és a megoldáshoz nem lesz szükségünk a neokommunista ellenzékre, akik csak vagdalkozni képesek.

(Kiemelt fotó: archív/A tavaly őszi önkormányzati választás kampánya)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink