📺 Mágori András: Mi nem befolyásoljuk a sajtó működését

A képviselő szerint a makói Fidesz nem befolyásolja a sajtó működését, oldalunk, a Makói Csípős pedig csak Hódmezővásárhellyel foglalkozik ( 😀 😀 😀 ).

Mint arról beszámoltunk, a fideszes makohirado.hu-ról rejtélyesen eltűnt egy sajtótájékoztatóról szóló cikk, melyben Mágori András önkormányzati képviselő a Continental gyára előtt közteherviselés alól kibúvó multikról beszélt.

Erre kérdezett rá Mucsi Tamás ellenzéki képviselő a tegnapi testületi ülésen. Felhívta rá a figyelmet, hogy a multicégeket a kormány jelentős összegekkel támogatja, dühből nekimenni gyáraknak pedig veszélyes a munkahelyekre nézve. Kérdésére a jegyző elmondta, hogy adótitoknak minősül, melyik cégeket érinti az építményadó emelés.

Válaszában Mágori András kifejtette: szerinte nem titok, mindenki tudja, hogy kire vonatkozik az adórendelet. Mivel az adónem cégeket érint, ezért tartotta a sajtótájékoztatót az ipari parkban.

Hogy ez a cikk miért került le, az nem derült ki, viszont kijelentette, hogy ők nem befolyásolják a sajtót, az ellenzék sajtója, a Makói Csípős pedig csak Hódmezővásárhellyel foglalkozik.

Annyira nem foglalkozunk Makóval, hogy a szerdai ülés első részét élőben közvetítettük facebook oldalunkon. A fenti vita 13:20-tól kezdődik:

Egyes nézőink visszajelzése alapján halk a felvétel, így fej-, vagy fülhallgatóval ajánlott megtekinteni.

Makót érintő híreinket egyébként bármikor megtalálhatja itt: https://mcsipos.hu/category/mako/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink