Magyarcsanád fideszes polgármestere szerint nem politikai kapcsolatok, hanem ötletek kellenek a pályázatokhoz

Farkas János gondolatmenetéből az következik, ha a jelenlegi ellenzék alakítana kormányt áprilisban, akkor is járnának pályázati támogatások a most kormánypárti településekre.

A község polgármestere a Rádió 7 Közös Nevező című műsorában elmondta, a kampányban nem szeretnének részt venni, – mint azt korábbi levelükben is jelezték, – azonban mind a 15 település vendégszerető és mindenkit szívesen látnak. Ha bárkinek bármilyen véleménye van, azt szabadon elmondhatja, bárki kampányolhat a településeken, csak a stílust válogassa meg.

,,Jöhet bárki kampányolni, mindenki eldöntheti, hogy a saját belátása szerint kire fog szavazni. Én úgy gondolom, hogy Magyarcsanád települése a jelenlegi kormánnyal járt eddig a legjobban” – közölte Farkas János.

A műsorban kifejtette, nem politikai kapcsolatok kellenek a pályázatok elbírálásához, hanem ötletek. Ha vannak ötletek – politikai nézetektől függetlenül –, akkor segítség is érkezik annak a megvalósítására.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink