Magyarcsanád fideszes polgármestere szerint nem politikai kapcsolatok, hanem ötletek kellenek a pályázatokhoz

Farkas János gondolatmenetéből az következik, ha a jelenlegi ellenzék alakítana kormányt áprilisban, akkor is járnának pályázati támogatások a most kormánypárti településekre.

A község polgármestere a Rádió 7 Közös Nevező című műsorában elmondta, a kampányban nem szeretnének részt venni, – mint azt korábbi levelükben is jelezték, – azonban mind a 15 település vendégszerető és mindenkit szívesen látnak. Ha bárkinek bármilyen véleménye van, azt szabadon elmondhatja, bárki kampányolhat a településeken, csak a stílust válogassa meg.

,,Jöhet bárki kampányolni, mindenki eldöntheti, hogy a saját belátása szerint kire fog szavazni. Én úgy gondolom, hogy Magyarcsanád települése a jelenlegi kormánnyal járt eddig a legjobban” – közölte Farkas János.

A műsorban kifejtette, nem politikai kapcsolatok kellenek a pályázatok elbírálásához, hanem ötletek. Ha vannak ötletek – politikai nézetektől függetlenül –, akkor segítség is érkezik annak a megvalósítására.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

49 éve született Elek Ferenc Jászai Mari-díjas magyar színész, a Budapesti Katona József Színház tagja.

Tovább »

Madármegfigyelő túra lesz holnap Apátfalvánál

Júniusban, a Magyar Nemzeti Parkok Hete programsorozat keretében a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság valamennyi tájegységén szervezünk túrákat, előadásokat. A térségben Apátfalvánál lesz madármegfigyelő túra holnap reggel.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

A nap témája: Történelmi bűn, hogy a kormánynak továbbra sem számítanak a magyar kis- és közepes vállalkozások

,,A magyar nemzeti érdek elárulása az, amit a magát nemzetinek hazudó Orbán-kormány művel! Miközben a magyar családi, kis- és közepes vállalkozásokat a multikkal ellentétben nemhogy nem tekinti stratégiai partnernek a Fidesz, de válogatott módokon ellehetetleníti őket, a külföldi befektetőkkel egészen más a helyzet”- írja csütörtöki közleményében a Jobbik-Konzervatívok.

Tovább olvasom »