Makói sorozatbetörőt kaptak el a rendőrök

A Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy helybeli férfivel szemben, aki a városban több ingatlanba tört be. Kerti gépeket, szerszámokat és egyéb használati tárgyakat lopott.

A megalapozott gyanú szerint a 36 éves feltételezett elkövető 2021. novembere és 2022. márciusa között több alkalommal tört be makói családi házakba és garázsokba. Az ingatlanokból főleg kertigépeket és kéziszerszámokat zsákmányolt, de volt ahonnan kerékpárokat és különböző használati tárgyakat vitt el, összesen csaknem 300 ezer forint értékben. Az elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a nyomozók azonosították a sorozatbetörőt, akit elfogtak és előállítottak a Makói Rendőrkapitányságra.

Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Farkas Éva: levittük a munkanélküliséget

,,Brüsszeli” forrás, egy uniós pályázat, a Makói Paktum – helyi foglalkoztatási együttműködések kialakítása című projekt zárórendezvényét tartották meg csütörtökön a Korona Konferenciaközpontban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink