Makón 75%-os az átoltottság

Az oltottsági adatot Farkas Éva közölte oldalán.

A polgármester azt írta pénteken: ,,Makó felnőtt lakosságának körében elértük a 75%-os átoltottságot! A következő hullám előszobájában vagyunk, így továbbra is biztatok mindenkit, éljünk a védőoltás lehetőségével.”

A Makói Oltópont így tart nyitva:

  • január 17. (hétfő) délután: 5-11 évesek oltása, melyhez regisztráció és időpontfoglalás szükséges
  • január 19. (szerda) délután: 5-11 évesek oltása, melyhez regisztráció és időpontfoglalás szükséges
  • január 20. (csütörtök) 14-től 18 óráig: 12 éven felüliek kampányoltása (1., 2. és 3. kör), melyhez nem szükséges regisztráció
  • január 21. (péntek) 7-től 14 óráig: az elmaradt 2. körös oltások beadása; 14-től 18 óráig: 12 éven felüliek kampányoltása (1., 2. és 3. kör), melyhez nem szükséges regisztráció
  • január 22. (szombat) 10-től 18 óráig: 12 éven felüliek kampányoltása (1., 2. és 3. kör), melyhez nem szükséges regisztráció

Az átoltottságról legutóbb december 2-án tettek közzé grafikont. Akkor az országos átoltottság 69,7%-os volt, a Csongrád-Csanád megyei 68,7%-os.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »

Indul a szúnyoggyérítés

Április 25-én kezdődik a központi szúnyoggyérítés, amelyet idén is a katasztrófavédelem koordinál. A szakemberek április végén a Tisza-tónál és Szolnoknál biológiai módszerrel lépnek fel a vérszívók ellen.

Tovább olvasom »