Makón is gyűjt aláírásokat a Fidesz az ellenzék ellen

A Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petíciót péntek reggel írhattuk alá a piac bejáratánál. Aki lemaradt, az vasárnap délelőtt is aláírhatja a ,,kezdeményezést„, amit 11 évnyi kétharmados kormányzás után talált ki a Fidesz.

A petícióval a kormánypártok arra szeretnék emlékeztetni az embereket, hogy Gyurcsány Ferenc 2002 és 2010 között egyszer már tönkretette és csődbe vitte az országot. Szerintük mindegy ki lesz a miniszterelnök-jelölt, Jakab Péter, Dobrev Klára, vagy Karácsony Gergely, valójában Gyurcsány Ferenc lesz hatalmon.

A Fidesz azt próbálja sugallni, hogy bármi is múlhat ezen a petíción, de főleg a kormányra kerülés. Valójában a Fidesz aláírásgyűjtésének semmilyen következménye nem lesz az ország irányítására nézve, két dolog miatt hasznos számukra: egyben tartja, feltüzeli a híveket és neveket, telefonszámokat szerezhetnek. Abban biztosak lehetünk, akárcsak a nemzeti konzultáció nevű levelezgetés esetén, itt is az lesz az eredmény, amit a Fidesz szeretne hogy legyen: ,,a szavazók 100%-a elutasítja Gyurcsányt és Karácsonyt.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

113 éve hunyt el Mikszáth Kálmán magyar író, újságíró, szerkesztő, országgyűlési képviselő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink