Makón is ott gyűjt aláírást a Fidesz, ahol az ellenzék

Vasárnap reggel a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a Fidesz standja is a piac főbejárata előtt volt.

Az ellenzéki előválasztáson induló jelöltek még vasárnap gyűjthették az aláírásokat. Így történt ez Makón is, ahol az ellenzéki stand mellett a helyi Fidesz is megjelent egy ,,STOP Gyurcsány STOP Karácsony” feliratúval.

Ottjártunkkor, 10 óra környékén néhány érdeklődő volt is az értelmetlen petíciót aláírva. Mint azt megírtuk, a Fidesz aláírásgyűjtésének semmilyen következménye nem lesz az ország irányítására nézve. Két okból lehet hasznos számukra: egyben tartja, feltüzeli a fideszes támogatókat, valamint neveket és telefonszámokat szerezhetnek a Kubatov-listához.

Nem egyedi eset, az ország több településéről hallani, hogy az ellenzéki mellé települtek a Fidesz standjai is, nem kevés verbális harcot, szájkaratét okozva ezzel.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink