Makóról szerzett be fűnyíró traktort a vásárhelyi önkormányzat

A hódmezővásárhelyi önkormányzat a zölterületek karbantartásához egy vadonatúj Alpina AT3 98 A ST 350 oldalkidobós fűnyíró traktort vásárolt a Makón jól ismert Hanki-Ker Kft.-től – erről maga a cég számolt be. A géphez egy Kalydi-22 típusú, kéttengelyes utánfutót is beszereztek.

A fűnyíró traktor zajcsökkentő és emissziót csökkentő OHV (overhead-valve) technológiával dolgozik. 352 cm3 hengerűrtartalmú benzinmotoros, 6,5 kW teljesítményű szubkompakt, nagy átmérőjű hajtókerekekkel rendelkezik, amelyek nélkülözhetetlen tapadást biztosítanak ha lejtőn, vagy nedves talajon dolgoznak vele.

Hét db előre beállított vágási magasságot kínál, és ötvözi az opcionális mulcsozási képességet a többsebességes kézi hajtással – írja jellemzőiben a Hanki-ker.

,,Az új felszerelés segítségével a parkok, játszóterek és sétányok mindig rendezettek és szépek maradnak, ami tovább növeli a város vonzerejét és életminőségét. Kívánjuk, hogy az új fűnyíró traktor és utánfutó sok éven keresztül megbízhatóan szolgálja az Önkormányzatot, és segítse munkájukat a város szépítésében és fenntartásában”

– írta a cég.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink