Már 300 ezer üres konzultációt gyűjtöttek össze

Január 17-én véget ér a kormány nemzeti konzultációja, azonban az aHang és az Egységes Diákfront – ahogyan azt már a kampány elején is jelezték – január végéig folytatják az üres, illetve áthúzott konzultációs ívek összegyűjtését, hogy megmutassák, propaganda helyett valódi kérdésekben akarnak az emberek véleményt mondani.

A két szervezet december 4-én nyitotta meg országszerte a leadópontjait, ahová bárki elviheti a saját és/vagy az általa összegyűjtött íveket. A január 8-án megtartott sajtótájékoztatón bejelentették, hogy országosan átlépték a negyedmilliót, azóta is folyamatosan érkeznek az üres konzultációk a leadópontokra.

A mai napon az aHang leadópontjaira eljuttatott ívek száma elérte a 300 ezer darabot.

Vannak olyan települések, ahol a lakosság számához képest kimagasló arányban gyűlnek az ívek. A 3.700 fős Záhonyban több mint 1.000 konzultációs ív érkezett a leadópontokhoz, míg Orosházán a választásra jogosultak több mint 10%-a adta le az aHang gyűjtőpontjaira az íveket.

A leadópontokról, valamint a postai úton történő küldésről minden információ megtalálható a 7IGEN.hu oldalon. Makón itt gyűjtik még a következő napokban:

  • Aradi u. 112/a Kedvenc ABC,
  • Ószegedi út 5. postaláda,
  • Hunyadi utca 2. MSZP iroda.

Az aHang és az Egységes Diákfront a kampányt követő hónapokban országjárásra indul, amelynek keretein belül számos városba elviszik az üres íveket. Az országjárás pontos helyszíneiről és a programokról hamarosan beszámol a két szervezet. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink