Már Makón is toboroznak munkaerőt Romániába

Néhány nappal ezelőtt szórólapok voltak bedobva a makói postaládákba, miszerint Nagyszentmiklósra keresnek betanított gyári munkára jelentkezőket.

Az állásajánlat szerint három műszakra keresnek embereket gyári munkára, legalább 8 általánossal. Cserébe megemelt fizetést ígérnek, pótlékokat, bejelentést, cafetériát már a próbaidő alatt is, ingyenes munkába járást és igény esetén ingyenes szállást.

A vállalat Orosházán is hirdet. A Facebookra feltöltött toborzó videó szerint a nagyszentmiklósi Zoppas Industries gyárába keresnek dolgozókat. A cég több mint 50 éves tapasztalattal büszkélkedhet a fűtőelemek és -rendszerek tervezésében és gyártásában. Többek között hőmérséklet érzékelőket, elektronikus vezérlőket, fűtőkábeleket, patronokat gyártanak. A cég központja Németországban, Pfungstadt településen található.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Farkas Éva: levittük a munkanélküliséget

,,Brüsszeli” forrás, egy uniós pályázat, a Makói Paktum – helyi foglalkoztatási együttműködések kialakítása című projekt zárórendezvényét tartották meg csütörtökön a Korona Konferenciaközpontban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink