Már Mészáros Lőrinc ügyvédjének is van egy foci csapata

Miközben a Nemzeti Együttműködés Rendszere (NER) legnagyobb halai az első osztályban igyekeznek labdarúgó klubot szerezni, azért a másod-, harmadvonalas szereplők is igyekeznek beszállni ebbe a fura hobbiba.

Az mfor.hu írta meg, hogy a Mészáros Lőrinc ügyvédjeként megismert Vörös József egykori megbízójához hasonlóan szintén klubtulajdonosnak mondhatja magát. Január közepén ugyanis ő lett a tulajdonosa a Sportzal Kft.-nek, amely pedig többségi tulajdonosa az SBTC Sport Kft.-nek, azaz a salgótarjáni focit működtető cégnek. A kisebbségi tulajdonos egyébként a salgótarjáni önkormányzat, amit jelenleg ellenzéki (MSZP-s) polgármester irányít.

A SBTC jelenleg harmadosztályú csapat és a nógrádi település kimaradt a stadionépítési lázból is. Érdekes ugyanakkor, hogy a kft. 2018 nyaráig annak a Leisztinger Tamásnak az érdekeltségébe tartozott, aki 2020 teléig a DVTK-t is üzemeltető Borsodsport Invest Kft. volt a többségi tulajdonosa is volt, mellesleg pedig a Népszava tulajdonosa, és megjelenik a neve az új budapesti városvezetés projektjei körül is.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Leadta a népszavazási aláíróíveket az ellenzék

Az ellenzéki referendum aláírásgyűjtésében résztvevő szervezetek szerint a népszavazással visszaadják az embereknek a politikát. Képviselőik pénteken az Országház előtt tartottak sajtótájékoztatót, amelynek végeztével aktivisták élőláncával juttatták el az íveket a Kossuth térről a Nemzeti Választási Iroda közelben álló székházához.

Tovább olvasom »