Március 15: alapvető tisztelet kérdése, hogy mikor emlékezünk meg

Véleményem szerint alapvető tisztelet kérdése, hogy mikor emlékezünk meg a hőseinkről! A makói fideszes városvezetésnek fontosabb a pártérdek, mint ’48 hősei, akik életüket adták a szabadságért – fogalmazott a Makói Csípősnek Leitner Szilárd, a Lokálpatrióták képviselőjelöltje annak kapcsán, hogy a helyi Fidesz március 14-én tartja a megemlékezését.

Elmondása szerint ő maga is volt katona és ha szerencsétlenül alakult volna a sorsa, akkor örülne neki, ha jókor emlékeznének rá. Ők, a Lokálpatrióták 15-én tartják a megemlékezésüket, szerinte ez nem szabad, hogy a politika kérdése legyen. Emlékeztetett rá, a makói önkormányzat korábban már az október 23-i megemlékezést is egy nappal korábban tartotta, ott is fontosabb volt a központi, fővárosi megemlékezés nekik.

Aki tényleg március 15-én szeretne megemlékezésen részt venni, az a Petőfi parkban teheti meg a Lokálpatrióták rendezvényén:

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink