Mártély polgármestere szerint a Fidesz el akarja távolítani őt és fel akarja oszlatni a testületet

Mártélyon úgy néz ki nem ért véget a kampány. Sikertelenül hívott egy aktivista már a választás éjszakáján a nyertes oldalról, de azóta többször is és végül a mártélyi családi házunkhoz is elment. Édesanyám mobilját elkérve személyesen is át tudta adni az üzenetet – írta oldalán Dr. Putz Anita.

Mártély polgármestere szerint az alábbi volt az üzenet: álljon fel, még méltósággal megteheti. Hamarosan kezdődik a teljes lejáratás, megaláztatás és akár sokkal rosszabb is. Nyert a kormányzó párt, neki mennie kell.

Emlékeztet arra, a testület feloszlatásáról korábban is volt egy sikertelen kísérlet. A következő probálkozáskor majd anyagi előnyért kérik cserébe a képviselőktől a lemondást – fogalmazott.

Dr. Putz Anita tudni véli, hogy a 6 képviselőből 4 zárt körő találkozón vesz részt holnap a faluházban. A polgármester hozzátette, a holnapi megbeszélésről a hvg.hu és a Vásárhelyi TV is a helyszínről tudósít.

A fotón Rózsa Jánossal szerepel, akinek kiforgatta a szavait a promenad24.hu. A fideszes hírportálon az elmúlt napokban egyre több lejárató írás született a polgármesterről is, nem lenne meglepő, ha ezzel ágyaztak volna meg a holnapi megbeszélésnek.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »