Mártély polgármestere szerint a Fidesz el akarja távolítani őt és fel akarja oszlatni a testületet

Mártélyon úgy néz ki nem ért véget a kampány. Sikertelenül hívott egy aktivista már a választás éjszakáján a nyertes oldalról, de azóta többször is és végül a mártélyi családi házunkhoz is elment. Édesanyám mobilját elkérve személyesen is át tudta adni az üzenetet – írta oldalán Dr. Putz Anita.

Mártély polgármestere szerint az alábbi volt az üzenet: álljon fel, még méltósággal megteheti. Hamarosan kezdődik a teljes lejáratás, megaláztatás és akár sokkal rosszabb is. Nyert a kormányzó párt, neki mennie kell.

Emlékeztet arra, a testület feloszlatásáról korábban is volt egy sikertelen kísérlet. A következő probálkozáskor majd anyagi előnyért kérik cserébe a képviselőktől a lemondást – fogalmazott.

Dr. Putz Anita tudni véli, hogy a 6 képviselőből 4 zárt körő találkozón vesz részt holnap a faluházban. A polgármester hozzátette, a holnapi megbeszélésről a hvg.hu és a Vásárhelyi TV is a helyszínről tudósít.

A fotón Rózsa Jánossal szerepel, akinek kiforgatta a szavait a promenad24.hu. A fideszes hírportálon az elmúlt napokban egyre több lejárató írás született a polgármesterről is, nem lenne meglepő, ha ezzel ágyaztak volna meg a holnapi megbeszélésnek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »