Mártélyi tanyákról gázolajat és hegesztőt loptak el

A feljelentést követően néhány órán belül gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök két hódmezővásárhelyi fiatalt, akik gázolajat és egy hegesztőgépet tulajdonítottak el Mártélyon. Lopás miatt kell felelniük.

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi és fiatalkorú társa a 2020. január 10-e és 20-a közötti időszakban bementek két szomszédos mártélyi tanyára, és onnan összesen 275 liter gázolajat, valamint egy inverteres hegesztőt vittek el. Zsákmányukat később értékesítették.

A sértett 2020. január 21-én jelentette be a lopást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként néhány órán belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát. Ellenük kisebb értékre elkövetett lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A rendőrök az ellopott hegesztőgépet lefoglalták és visszaadták azt a tulajdonosának.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Top Employer 2022 díjat nyert a Lidl Magyarország

A Lidl Magyarország első alkalommal került be a Top Employer minősítéssel rendelkező vállalatok közé. A díjjal a független “Top Employers Institute” azokat a munkáltatókat ismeri el világszerte, akik kiemelkedő munkavállalói körülményeket biztosítanak – közölte a vállalat a héten.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Mihálik Edvin: a Fidesz Szegedet büntetné, amiért lassú a tram-train

A Fidesz a szegedieket akarja büntetni amiatt, hogy a beígért 37 perc helyett 50 perc alatt ér a tram-train Hódmezővásárhelyre. Ezért meg akarják szüntetni a Bem utcai, Galamb utcai és Pulz utcai megállóit Szegeden. Mihálik Edvin, Szeged zöld tanácsnoka és az ellenzék közös képviselőjelöltje szerint ez elfogadhatatlan, ezért petíciót indítottak a javaslat ellen.

Tovább olvasom »