Megalakult a Jobbik új elnöksége

A Jobbik szombati, tisztújítással egybekötött XXII. kongresszusának döntése alapján felállt a párt új elnöksége, melynek mandátuma 2022. június 30-ig, tehát az országgyűlési választások utáni időszakig tart.

A megválasztott elnökség összetétele:

Elnök: Jakab Péter

Elnökhelyettes: Gyöngyösi Márton

Alelnökök: Z. Kárpát Dániel, Ander Balázs, Szilágyi György, Dudás Róbert, Lukács László György, Potocskáné Kőrösi Anita

A küldöttek szavazása előtt valamennyi jelölt programbeszédet tartott, majd a személyekről titkos szavazáson döntöttek. Az eseményen egyébként aktívan részt vett a párt Csongrád megyei regionális igazgatója, a makói Zeitler Ádám, aki a szavazatszámláló bizottság tagja volt.

Országos választmányi elnökként folytatja munkáját Szabó Gábor a tisztújító kongresszus döntése értelmében. Szabó az elmúlt 16 évben a Jobbik pártigazgatója és választmányi elnöke volt, azonban a közelmúltban arra az elhatározásra jutott, hogy a továbbiakban csak a választmányi feladatokat kívánja ellátni.

Az új pártigazgató személyéről a Jobbik elnöksége fog dönteni a közeljövőben, korábbi nyilatkozatok szerint erre a szerepre Sneider Tamás, a Jobbik most leköszönt elnöke számíthat.

(Fotó: Béli Balázs/Alfahír)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink