Megdőlt a Deja Vu Fesztivál látogatószáma

Augusztus 8-án hajnalban véget ért az ország egyetlen háromnapos időutazása. Az elmúlt évek bizonytalanságai és a rendezvény számtalan újratervezése után a fesztivál látogatószáma minden eddigi rekordot megdöntött és sokkal többen voltak az idei rendezvényen – közölték a szervezők.

A rendezvényen több újítással is készülte, ilyen volt a környezettudatosságot előtérbe helyező REpohár is – bíznak benne, hogy hétfőtől mindenki vite magával a munkahelyére a legmenőbb poharat. Emellett 37%-kal csökkent a fesztivál szeméttermelése, mellyel csökkentették a Deja Vu ökológiai lábnyomát is. A készpénzmentes és biztonságos fizetési rendszer is jól vizsgázott – a fesztiválkártyákon marad összeget az év végéig fel lehet használni, vagy vissza lehet váltani Szeged legmenőbb szórakozóhelyein (Tisza DOKK, Retro Klub, Spirit Klub és a SING SING Music Hallban) is.

Az elmúlt két évben nem csak nektek hiányzott a fesztiválhangulat, hanem a Pizza Monkey Nagyszínpadára érkező valamennyi hazai és külföldi fellépőjének is, több fellépő ezt meg is osztotta veletek a színpadon. Ezzel kapcsolatosan szeretnénk elmondani, hogy az egyik külföldi előadó a backstagbe érkezést követően, sírva szállt ki az autóból, hogy el sem hiszi, hogy ujjból közönség elé állhat. Számtalan megható és szép pillanat volt a fesztiválon, ahol régi barátok találkoztak közel 790 nap kihagyás után – fogalmaztak a szervezők.

A jövő évi fesztivál dátuma már megvan, 2022. június 3-4-5, a helyszín változatlan: Újszegedi Partfürdő.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Interaktív táblákkal gyarapodott a makói Návay iskola

Tegnap, Mikulás napján 10 darab okostáblát kapott a fenntartótól a Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium, ezzel lényegében megközelítették a 100 százalékos ellátottságot. A jó hírről csütörtökön sajtótájékoztatón számoltak be.

Tovább »

A legtöbb Spar sem nyit ki szenteste napján

A karácsonyi ünnepekre való nyugodt, békés odafigyelés érdekében a SPAR Magyarország december 24-én az INTERSPAR-okat és egyes bevásárlóközpontokban lévő SPAR és City SPAR szupermarketeket kivéve zárva tartja saját üzemeltetésű üzleteinek jelentős részét.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink