Megint elköltözött a Infopont

A Farkas Éva vezette önkormányzat 2016-ban alakította ki az Infopontot a Csipkesoron. Most egy uniós pályázattal felújították a Korona földszintjét és oda költöztették a turisztikai információs irodát.

A Tourinform, jelenlegi nevén Infopont kezdetben a városházán működött, majd a Bérpalota földszintjére költözött. 2012-ben, a Hagymatikum megnyitásakor a fürdőbe került, 2016-ban pedig egy nagy átalakítás után a Csipkesor egyik helyiségébe vitték.

Most ismét költözniük kellett, a Korona Étterem oldalába kerültek, a Széchenyi tér 10. szám alá – derül ki a régi helyükre kirakott tájékoztatóból:

A Korona felújítását az Igazgyöngyök útja elnevezésű, 220 millió forintos uniós pályázat részeként finanszírozták. A pályázat elindulása több évet csúszott és eredetileg 2020.07.31-én kellett volna befejezni a projektet. Magát a pályázatot még 2016. április 27-én adták be.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink