Megizzasztották a szegediek a makóiakat

Pénteken bajnoki mérkőzést vívhatott a Makó FC a Szeged 2011 II. otthonában, amelyet ugyan nehezen, de megnyert 2:3-ra a Szent Gellért Fórumban – tájékoztatta oldalunkat a makói csapat.

Meg kellett küzdenie a Makó FC-nek a győzelemért, ugyanis a több játékost is visszajátszó hazaiak fegyelmezett, jó játékot mutatva több ziccerig is eljutottak, melyet Garamvölgyi Csaba nagy bravúrral védett. Az első játékrészben kiegyenlített labdabirtoklás zajlott, viszont korán, már a 2. percen eredményesek tudtak lenni a makóiak Horváth Előd révén. A második hagymavárosi gólra sem kellett sokáig várni, a 24. percben, egy szélen megbontott támadást követően a beadásra Babolek érkezett és fejezte be góllal a támadást. Az első félidő hátralévő részében visszább vettek a makóiak, többnyire a szegediek akarata érvényesült, melynek meg is lett az eredménye, 2-1.

A fordulást követően jórészt a pálya közepén zajlott a harc, melyet a makóiak törtek meg. Zámbori tű éles beadására robbant a tizenhatoson belülre Széll, aki befejelte a hosszúba a játékszert az 57. percben. A hátralévő játékidő a szegedieké volt, akik sorra alakították ki a helyzeteket, amiből egy gól született is, beállítva a végeredményt.

Ha nem is a legszebb játékkal, de megküzdöttek Siha Zsolték a sikerért, amivel tovább zakatolnak veretlenül a bajnokságban a céljaik felé.

Szeged 2011 II. – MFC 2-3 (1-2)
Megyei I. osztály, 12. forduló. Vezette: Dobó Attila (Minda Gábor, Fodor Lajos)

Makó: Garamvölgyi – Belanka, Juhász (Rabecz 87′), Tamaskó (Molnár 92′), Horváth (Varga 70′), Babolek (Seres 93′), Zámbori, Magyar, Sirokmán, Széll (Buzási 63′), Pócs.

Gsz.: Dobronoky 40′, Vincze 73′, ill. Horváth E. 2′, Babolek 24′, Széll 57′.
Sárga: Rózsahegyi 86′, ill. Pócs 52′, Magyar 65′, Tamaskó 88′.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább olvasom »