Megnyílt a kalandpart

[ad 1]

Pénteken megnyitotta kaput a kalandpart és a lombkoronasétány a Maros-parton. A létesítmények a tervek szerint október végéig lesznek nyitva. Ahogy eddig is, a Makó-kártyával rendelkezők 20% kedvezményt kapnak a belépőből.

A kalandpályán található felnőtt- és gyermek kötélpálya, mászófal, canopy pálya a Maros és a strand fölött. A látogatók áprilisban és októberben 18 óráig, májusban, júniusban, szeptemberben 19-ig, júliusban és augusztusban pedig este 8-ig próbálhatják ki magukat.

Ha kevesebb energiabefektetéssel szeretnénk élvezni a folyópart látványait, akkor mehetünk a lombkoronasétányra is, itt csak lépcsőfokokkal kell megküzdeni.

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Teljesítménytúra a töltésen

A Csongrád Megyei Természetbarát Szövetség (CSMTSZ) 2022. január 22-én (szombaton) rendezi meg hagyományos téli teljesítménytúráját gyalogosok és terepfutók számára.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Kiskunfélegyházán remekeltek a makói sakkozók

Január 8-án Kiskunfélegyházán rendezték meg a IX. Móra Kupát. A 10-10 perces időbeosztású, hét fordulós viadalon négy fő utánpótláskorú-, egy fő ifjúsági- és egy fő felnőtt korú makói játékos kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Tovább olvasom »