Megütött egy várakozót és a biztonsági őrt is megtámadta a Mars téren

Az egyenruhások elfogtak egy férfit, aki a buszpályaudvaron inzultálta és bántalmazta az ott várakozókat.

A rendőrség ügyeletére 2021. augusztus 24-én délben érkezett bejelentés, hogy egy férfi Szegeden, a Mars téren agresszívan viselkedik, egy embert pedig meg is ütött. A garázda férfi egy biztonsági őrt is megtámadott. A rendőrök rövid időn belül a helyszínre értek, ahol azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták, vele szemben garázdaság vétség elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A férfi letartóztatását indítványozták az illetékes ügyészségen.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Élő fákat vágtak ki Gerizdesen

A Soproni utcában (is) élő fákat vágnak ki az utcán – tájékoztatta a Makói Csípőst egyik olvasónk. A kérdésére, miszerint a háztulajdonos tud-e róla azt válaszolták: nem tudják ki a gazda, de nekik van egy listájuk. Ez közterület és kivágják a fákat.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink