Megvannak a Fidesz jelöltjei

Közzétették, kiket indít a Fidesz a 106 választókörzetben. A Csongrád-Csanád megyei körzetekben Bartók Csaba, Mihálffy Béla, Farkas Sándor, Lázár János a jelölt.

A hivatali vesztegetés elfogadásával vádolt Boldog István helyett Herczeg Zsolt, Mezőtúr fideszes polgármestere indul. A bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt bíróság elé álló Simonka György helyett Erdős Norbert, az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára a jelölt. A hivatali vesztegetés és más bűncselekmények miatt meggyanúsított Völner Pál helyett Erős Gábor, Esztergom alpolgármestere indul. Nem szerepel a listán Gulyás Gergely, Hollik István, Kocsis Máté és Varga Mihály sem.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

67 éve született Máté Gábor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, egyetemi tanár, érdemes művész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink