Melléképület égett a Bárány utcában

Vasárnap három épület is kigyulladt Csongrád-Csanád megyében: Deszken, Szegeden és Makón.

Teljes terjedelmében égett egy hétvégi ház vasárnap délután Szegeden, a Föld utcában. A tűzesethez a szegedi hivatásos tűzoltók három egysége érkezett, három vízsugárral kezdték meg az oltást, a munkálatok közben egy gázpalackot is kivittek a kétszintes épületből. A tűzben a tulajdonos nem sérült meg, a tűz okát a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakembere vizsgálja.

Este hét órakor kigyulladt egy deszki, Ősz utcai családi ház is. A szegedi hivatásos tűzoltók öt egysége is a helyszínre érkezett, ekkor már a ház több alsó helyisége is égett, a felső szint és a tetőszerkezet pedig teljes terjedelmében lángolt. A tüzet több vízsugárral fojtották el az egységek, a tűzben mindkét lakó megsérült.

Oltás közben újabb tűzesetről érkezett bejelentés a szegedi főügyeletre, Makón, a Bárány utcában égett egy melléképület. A kazán gyulladt ki, a tüzet a makói hivatásos tűzoltók két vízsugárral fojtották el a tüzet. Személyi sérülés nem történt. 

(Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: archív)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Kiderült a makói Fidesz összes jelöltje

Lázár János feltöltött egy fotót az oldalára, amin rajta kívül kilenc fő látható, Farkas Éva mint polgármesterjelölt és még nyolcan, akik vélhetően a Fidesz képviselőjelöltjei lesznek Makón.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink