Messzire ment Mucsi – írja a Makói Fidelitas

[ad 1]

Ha azt hitte, hogy véget ért a pénteki csörte a Demokratikus Koalíció és a Polgármesteri Hivatal között, tévedett. Kiss Ádám, a Fidelitas makói szervezetének alelnöke közleményt adott ki, melyet változtatás nélkül közlünk.

,,Mélységesen felháborítónak tartom Mucsi Tamás, a Demokratikus Koalíció választókerületi elnökének megnyilvánulását. Véleményem szerint a 21. században élő, tanult, intelligens ember még a politika nehéz világában sem használhat hasonló jelzőket. Mucsi Tamás ismét kimutatta foga fehérjét, ezzel is fémjelezve pártjának alpári stílusát. Mentségeként úgy nyilatkozott, mint magánember tette, a privát profiljába írta ezt a bejegyzést, kommentet, melyet még így sem tartok elfogadható exkuzálásnak.

Teljes mellszélességgel kiállok a makói politikusok mellet, szervezeti hovatartozásuktól függetlenül. Támogatom a polgármesteri hivatal vezetőjének a szándékát, miszerint kollegái iránt szolidaritást vállalva feljelentést tesz  rágalmazásért és becsületsértésért.

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink