Mészáros magánszemélyként kifizeti a nyugdíjasok fürdőbérletének egy részét

Mészáros Lőrinc magánszemélyként segíti azokat a szegedi nyugdíjasokat, akik rendszeresen járnak/járnának a helyi Napfényfürdő Aquapolisba.

A fürdőben az idei nyári szezon előtt jelentős áremelkedés történt: többek között megszűnt a 10 hónapos nyugdíjas bérlet, így ezek után akár 300 ezer forintba is kerülhet egy nyugdíjasnak az, ha a korábbi bérletet 30 alkalomra szóló bérletekkel váltaná ki. Több nyugdíjas annyira felháborodott ezen, hogy megkeresték Botka László polgármestert, a szegedi Fidesz-elnököt és Joób Mártont, az újszegedi választókörzet képviselőjét is, de hiába, tőlük ugyanis azt a választ kapták, hogy magánbefektetőkre nem tudnak nyomást gyakorolni – számolt be róla a 444.hu.

A Mészáros Csoport hétfői közleményéből azonban kiderül, hogy a nyugdíjasok Mészáros Lőrinctől is segítséget kértek, aki a Hunguest Hotels, és azon keresztül a Forrás Szálloda és Napfényfürdő Aquapolis Zrt. tulajdonosa.

A közlemény szerint

,,Mészáros Lőrincnek, mint az OPUS GLOBAL Nyrt. többségi részvényesének a szegedi fürdő üzletmenetébe, menedzsment-döntéseibe nincs beleszólása, de magánszemélyként a társadalmi felelősségvállalás jegyében kompenzációt nyújt a helyben élő nyugdíjasoknak, akik így a teljes 2022-es évre újra a 2019-es kedvezményes árakon válthatják meg a két bérlet-típust.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Kóbor állatok nyomában – ma van az Állatok Világnapja

Magyarországon sokkal több állatot szaporítanak, mint amennyi felelős gazda van, ez is oka, hogy a kóborrá váló állatok száma nem csökken. A felelőtlen állapotok megoldására, a gazdátlan kutya, cica egyedszámának csökkentésére ivartalanítással van esély. A házi kedvencek tartásáért az ember a felelős, tőlünk függ a kis kedvencek jóléte. Az Állatok Világnapján elmondhatjuk, hogy ez is egy fontos állattartói küldetés.

Tovább olvasom »