Miközben több milliárdért épülnek új épületek Makón, a régiekre nem figyelnek

Miközben az elmúlt években több milliárd forintért épültek új épületek városunkban, a régi ingatlanokra nem fordítunk elég figyelmet. Igaz ez az önkormányzatra és az állami tulajdonú vállalatokra is – hívja fel a figyelmet oldalán Zeitler Ádám.

Az önkormányzati képviselő által feltöltött fotókon a makói posta főhomlokzata látható. A tetőt néhány éve rendbe tették, de azóta nem folytatták a felújítást. Sajnos a vállalat képviselői korábban a képviselő testület megkeresésére sem reagáltak, amikor egy-egy ülésre hívták őket.

Ha a régi épületeket sem tudjuk megfelelő állapotban fenntartani és valódi funkcióval megtölteni, akkor kétszer is meggondolandó, hogy mit és mennyi pénzből építünk. Városunk szerencsés helyzetben van, hiszen sok a gyönyörű épület, de ha nem vigyázunk rájuk, elherdáljuk épített örökségünket!

– fogalmazott Zeitler Ádám.

A Posta utcát 1924-ben nyitották, itt épült fel négy évvel később a díszes oromzatú, neobarokk stílusú Postapalota.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink