Mindenki Magyarországa Mozgalom: A kormány a vírusra hivatkozva most végleg leszámol az önkormányzatokkal

Már a látszat sem fontos, de népünk még eszi a cukorkákat, melyet rendre előrágnak neki az elefántcsonttornyokban, sőt mosolyog is hozzá, repetát is kér belőle. Ilyen az önkormányzati vezetők többsége is, szégyen – írja a Magyar Hangban megjelent publicisztikájában Üveges Gábor, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökségi tagja, Hernádszentandrás polgármestere.

A kormány a vírusra hivatkozva támogatás helyett most végleg leszámol velük. A nagyok megroppannak, a kicsik – egyéb mozgástér hiányában – végleg megbénulnak, a kiszolgáltatottságuk teljessé válik. Ez már rég nem a gépjárműadó maradék 40 százalékának elvételéről szól (amely 2012-ig még teljes egészében a településeket illette meg, a helyi szja egy részével együtt), sokkal inkább arról, hogy már rövidtávon sem számol a kormány az önkormányzatokkal, önállóságuk megerősítése helyett, annak teljes megszüntetése a cél.

Üveges Gábor teljes írását itt lehet elolvasni.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink