A Hagymatikum élelmiszert adott az Egyesített Népjóléti Intézménynek és segít a kiszállításban

A Makói Egyesített Népjóléti Intézmény Intézményi Étkeztetési Szolgálat Konyhájába mélyhűtött és száraz élelmiszer került.

Farkas Éva Erzsébet polgármester arról számolt be, az önkormányzat a járványügyi helyzetre való tekintettel cégein keresztül is igyekszik segítséget nyújtani a napi feladatok ellátásában. Így a Makói Egyesített Népjóléti Intézmény Intézményi Étkeztetési Szolgálat Konyhája részére a Hagymatikum Gyógyfürdő mélyhűtött és száraz élelmiszer termékeit adták át, melyeket felhasználnak a szociális étkeztetésben. Emellett a fürdő munkatársai a hétvégi ebéd kiszállításban is közreműködnek.

Szintén a polgármester csütörtöki közléséből derült ki, hogy továbbra is zajlanak a karbantartások a Hagymatikumban. A fürdőben az esetleg nyitásra gondolva végzik a karbantartásokat: felújítják a medencéket, csúszdákat, a gyógyászati területeket kiemelten fertőtlenítik. Fokozatosan vezethetik be a nyitást, oly módon, hogy legkésőbb a gyógyászat indulhat újra.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 A Szent Korona előtt tett esküt a Jobbik frakciója

Nemzeti néppártként a Szent Koronára tett esküvel kezdjük a szolgálatot. Ennél erősebb kötelem nincs. Esküszegők nem leszünk! – írta hétfőn Jakab Péter ahhoz a Facebookon megjelent videóhoz, melyen a tízfős Jobbik-frakció eskütétele látható.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Négy éve nyílt a Széchenyi téri Pingvin patika Makón

A Széchenyi téri Pingvin patika (elődje a Korzó gyógyszertár) nemsokára négy éve működik Makó belvárosában.A kis patikából egy nagyobb tágasabb gyógyszertár lett, ahol jelenleg egy szakgyógyszerész, egy gyógyszerész és négy szakasszisztens dolgozik. A gyógyszertár részt vesz a Makó és környékét ellátó ügyeleti és készenléti rendszerben is – olvasható az áprilisi Pingvin magazinban.

Tovább olvasom »