Minél több, annál jobb: ingyenes újságot is indít a hódmezővásárhelyi Fidesz

A Fidesz-barát sajtó mellé csatlakozik A Vásárhelyi ellenzék hangja c. tájékoztató lap.

A vásárhelyi Fidesz új lapot indít (a Szeretem Vásárhelyt Egyesületet mintha el is felejtették volna), benne a szokásos hazug támadásokkal, természetesen a Szeretet ünnepére időzítve – hívja fel a figyelmet a Vásárhelyiek a változásért oldal.

Mellékelték is az újság első oldalát. Ebben Cseri Tamás önkormányzati képviselő, a Fidesz-KDNP frakcióvezetője azt írja:

,,Bár több mint tízezer ember szavazott bizalmat a jobboldali jelölteknek és voksolt a békés fejlődés folytatására, ez most mégis kevésnek bizonyult. Az új városi ellenzéknek a következő öt évben ebben a szerepkörben kell tudása legjavát nyújtva szolgálni a város fejlődését.”

Hozzátette: a teljeskörű tájékoztatás érdekében indítják újra ezt a lapot, amit minden hónapban szeretnének eljuttatni a lakókhoz. ,,Jó szívvel ajánljuk mindenkinek lapunkat, akik szeretnék megismerni az igazi vásárhelyi valóságot” – fűzték hozzá.

Ezek az érvelések már csak azért is cinikusak, mert az elmúlt közel két évben csak a Fidesz mocskolódott többek között szórólapokon, facebookos álprofilokon és a hozzájuk közel álló sajtón keresztül. Ezeknek a csatornáknak a jelentős része most is működik, vélhetően hozzájuk csatlakozott A vásárhelyi ellenzék hangja c. újság.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A Spar sem teszi kötelezővé az oltást

A 14 ezer munkavállalót foglalkoztató SPAR Magyarország nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást, de arra buzdítja minden egyes dolgozóját, hogy lehetőség szerint oltassa be magát – közölte a cég. Ugyanakkor minden működési területén kötelezővé teszi a munkavállalók számára a maszkhasználatot.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink