Molnár László: egy Szabolcs nevű újságíró álhíreket gyárt

Badarságokat, álhíreket gyártanak ők és kollégáik mindenkiről, aki másképp gondolkozik – fogalmazott csütörtökön, kiszombori választási fórumon Molnár László.

Az MSZP makói elnöke, megyei önkormányzati képviselő elárulta: rendszerváltó újságíróként részese lehetett a térség minden mozzanatának a makói Délvilág szerkesztőségének tagjaként. Hárman indultak el a nyomában, egyiküket nagyon szégyenli, kollégistája volt, Szabolcsnak hívják. ,,Talán Pulitzer József forog a sírjában, mert én szerkesztettem vele egy újságot, az volt a címe hogy Hangár. Kérte, hogy avassam be az újságírás fortélyaiba. Szerkesztő lett. Felírtuk a lapra, hogy a ,,hír szent, a vélemény szabad”. Most ez nem így működik nála. Badarságokat, álhíreket gyártanak ők és kollégáik mindenkiről, aki másképp gondolkozik” – fogalmazott.

Az álhírek témája többször szóba került a tegnapi fórumon. Így például, hogy a kormánysajtó szerint az ellenzék bezáratná a kiszombori kórházat (soha nem volt kórház a községben), vagy hogy orosz propaganda jön a közmédiából.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink