Molnár László: egy Szabolcs nevű újságíró álhíreket gyárt

Badarságokat, álhíreket gyártanak ők és kollégáik mindenkiről, aki másképp gondolkozik – fogalmazott csütörtökön, kiszombori választási fórumon Molnár László.

Az MSZP makói elnöke, megyei önkormányzati képviselő elárulta: rendszerváltó újságíróként részese lehetett a térség minden mozzanatának a makói Délvilág szerkesztőségének tagjaként. Hárman indultak el a nyomában, egyiküket nagyon szégyenli, kollégistája volt, Szabolcsnak hívják. ,,Talán Pulitzer József forog a sírjában, mert én szerkesztettem vele egy újságot, az volt a címe hogy Hangár. Kérte, hogy avassam be az újságírás fortélyaiba. Szerkesztő lett. Felírtuk a lapra, hogy a ,,hír szent, a vélemény szabad”. Most ez nem így működik nála. Badarságokat, álhíreket gyártanak ők és kollégáik mindenkiről, aki másképp gondolkozik” – fogalmazott.

Az álhírek témája többször szóba került a tegnapi fórumon. Így például, hogy a kormánysajtó szerint az ellenzék bezáratná a kiszombori kórházat (soha nem volt kórház a községben), vagy hogy orosz propaganda jön a közmédiából.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »