Molnár László: Meg kell hallgatni, mit szeretnének a makóiak

Ne csak a polgármester és 2-3 képviselő mondja meg, mi történjen a városban, hanem a lakosok véleményét meg kell hallgatni, mit szeretnének és hogyan megvalósítani. Ehhez szeretnék egy összekötőkapocs lenni, hogy az emberek igényét oda tudjam vinni a döntéshozók asztalára – mondta el Molnár László, Újváros és a külterületek Lokálpatrióta képviselőjelöltje.

Járva a körzetet, sok helyen tapasztaltam, hogy a régi, elavult villanypóznák nem biztosítják azt, hogy legyen közvilágítás. Ezt orvosolni kell, a gyerekek jönnek haza esténként pl. edzésről, a szülők pedig féltik őket. Ezeken a sötét utcákon olyan járdaproblémák vannak, hogy ott nappal is orra lehet esni. Ezeket már évekkel ezelőtt ki kellett volna cserélni – jelentette ki a Lokálpatrióták jelöltje.

Felhívta arra is a figyelmet: rengeteg olyan üres ház, telek van, melyeknek az elhunyt lakóinak a rokonai
sem lelhetőek fel, ezáltal nincs, aki levágja a füvet a ház előtt, ahol egyes helyeken már térdig ér. Továbbá több helyen az árkok be vannak temetve, nem folyik el az esővíz, ezeket meg kell vizsgálni és kijavítani.

Molnár László szerint külterületeken is új kamerákat kell kihelyezni, a már meglévőket pedig ki kell cserélni, ugyanis alig van működőképes állapotú. Meg kell akadályozni az útszéli erdősávoknál, pl. Rákos felé az illegális szemétlerakókat. Ezt csak odafigyeléssel lehet, az ott élőkkel közösen – fogalmazott Molnár László.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink