Molnár László: meghallgatjuk, mit szeretnének a makóiak

Fontosnak tartom, hogy az embereknek a véleményére adjunk és hallgassuk meg, mit szeretnének megvalósítani a városban. Ne az legyen, hogy az önkormányzat egy személyben dönt, vagy éppen két-három főnek a gondolatai nyomán történjenek beruházások, fejlesztések – fogalmazott a Makói Csípősnek Molnár László, a Lokálpatrióták képviselőjelöltje annak kapcsán, hogy várják a lakosság véleményét a Makói Lakógyűlés nevű kérdéssorukhoz.

A Lokálpatrióták képviselőjelöltje kiemelten fontosnak nevezte, hogy személyes kapcsolat révén, elbeszélgetve vitassák meg, hogy az adott körzetben mit szeretnének az ott lakók és azt is, hogy az egész várost érintő beruházásokról mi a véleményük.

A Lokálpatrióták vasárnap kint voltak a piacnál, Molnár László elmondása szerint sokan a parkolással, közvilágítással, az 50 méteres uszodával kapcsolatban mondták el a véleményüket és a lakosok szeretnék, ha ebben változás történne.

A Makói Lakógyűlés kérdéseit itt lehet megválaszolni online, papír alapon pedig a héten a postaládákba kerülő Makói Csípős újság hátoldalán. A Lokálpatrióták ezen a vasárnapon, április 14-én is a piac főbejárata előtt standolnak majd.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

58 éve hunyt el Tamási Áron,  Kossuth-díjas magyar író. Leggyakrabban az ún. népi írók közé sorolják.

Tovább »

Közlekedő Tömeg: a tavalyinál is súlyosabb a MÁV járműhelyzete

A tavalyi mélypont után tovább csökkent a MÁV-Start üzemképes, a nem villamosított vasútvonalakat kiszolgáló dízel-motorvonatainak száma – írja közleményében a Közlekedő Tömeg Egyesület. A közérdekű adatigénylésére kiadott járműállományi adataiból kitűnik, a járműhiányra hivatkozva elrendelt vasútbezárások sem voltak képesek a MÁV dízeljármű-gazdálkodását konszolidálni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink