Molnár Róbert a főispánról és a vármegyekről: „Elmebajban nem leszek társ!”

,,A polgármesteri leveleimben nem fogom a vármegye és a főispán szavakat használni! Elmebajban nem leszek társ!” – közölte oldalán Kübekháza polgármestere.

Molnár, – aki húsz éve polgármester, – felszólalt a Márki-Zay Péter vezette Mindenki Magyarországa Mozgalom múlt szombati tüntetésén, s arról beszélt, hogy államilag kiépített „politikai-gazdasági maffia” uralja az országot, csókos rendszert építettek ki. A helyi párttitkárok, fideszes választókerületi elnökök kufárként árulják a támogatásokat, most jönnek az ispánok és a főispánok.

Mint az ismert, Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője június végén nyújtotta be törvényjavaslatot, miszerint hetvenkét év után visszatér a magyar közigazgatásba a „vármegye” és a „főispán” elnevezés. Utóbbi a kormánymegbízottak új megnevezése.

Csongrád-Csanád vármegyének továbbra sincs főispánja, hiszen Juhász Tünde közigazgatási államtitkár lett.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Orbán titokzatos külföldi forrástól kérne 11 ezer milliárd forintnyi hitelt

,,A szükséges pénzügyi forrásokat az Európai Unió megígérte. Ha a brüsszeli bürokraták mégsem adják ide azt a pénzt, ami Magyarországnak jár, akkor más pénzügyi forrásokból szerezzük be a szükséges összeget. Az erről szóló tárgyalásokat az Európai Unióval és más nemzetközi partnereinkkel el is indítottuk” – Orbán Viktor ezekkel a mondatokkal zárta a parlamenti őszi ülésszak nyitó beszédének (talán) legfontosabb részét. 

Tovább »

A nap idézete

,,Munkásság az élet sója,
A romlástól mely megójja;
S csak az, aki nem hevert:
Várhat áldást és sikert.”

Tovább »

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink