Molnár Sándor kiállítása a Szegedi Akadémiai Bizottságban

Molnár Sándor képzőművésznek, az SZTE-JGYPK Rajz Tanszékének egyetemi adjunktusának nyílik kiállítása 2021. szeptember 24-én 18:00-kor a Szegedi Akadémiai Bizottságban. (Kiemelt fotó: Facebook)

Molnár Sándor (1961) lángra lobbanó akcióival, installációival, hálós szerkezeteivel, tükröződő felületeivel több helyen is találkozhatott már a közönség. Képei, grafikái, fotói által a befogadók szembe találhatják magukat lecsupaszított, legősibb valójukkal; megélt vagy éppen megtagadott késztetéseikkel. Munkái magukba foglalják világunk furcsa kettősségét is. Olyan ellentétes jelenségeket, amelyek tökéletes módon egészítik ki egymást, akár a világosság és a sötétség, vagy a férfi és a nő. Olykor a spontán és direkt struktúrákat, máskor pedig a geometrikus rendet és organikus káoszt ötvözi megjelenített világában. Kozmikus és ösztönös, szimbolikus formáival, pszeudo-betűivel célja, hogy ne csak megragadja a szemlélők tekintetét, de elmélyült gondolkodásra is késztesse őket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Levéltári Nap Makón

Az előzetes meghívóhoz képest annyi változás van, hogy technikai okok miatt a rendezvény helyszíne nem a városháza díszterme, hanem a Korona rendezvényterme lesz.

Tovább olvasom »