Nagylaki diákmunka alatt lopta meg a társát egy fiú

A makói rendőrök befejezték a nyomozást annak a szegedi fiatalnak az ügyében, aki egy diákmunka során lopta el társa mobiltelefonját.

A rendőrségre 2022. június 30-án érkezett bejelentés, mely szerint egy nagylaki kukoricamezőben elloptak egy telefont. A lány elmondta, hogy diákmunkára érkezett a növénytáblához, ahol címerezés közben néhány órára felügyelet nélkül hagyta a készüléket, aminek az eltűnését a munkaközi szünetben észlelte.

Később azt is tudatta a nyomozókkal, hogy a telefonnal készült képekről biztonsági mentés készül egy felhőalapú adatbázisba, amiben a lopást követően egy fiatal férfiról készült fotót talált. Az adatgyűjtés során a detektívek több fiatalt is tanúként hallgattak ki, egyikük a képen szereplő férfit látta is a táskába nyúlni.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a feltételezett elkövető hamar túladott a készüléken, ugyanis a férfi, akinél megtalálták, már egy használt mobilokat árusító boltban vásárolta az okostelefont.

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte a nyomozást, az ügy iratait pedig megküldte az ügyészségnek. A fiatal férfinak lopás vétsége miatt kell felelnie.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap képe

Így szeretne Makó fürdőváros lenni: derékig érő gazzal találkozhatnak a turisták (és a helyiek) a Hagymatikum mögött.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Óföldeákra tekertek a Kerisek

A HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium századik tanévének alkalmából kerékpártúrát szerveztek szombaton névadójuk tiszteletére. Nagyjából két osztálynyi diák jött össze, pedagógusok, valamint szülők és külsősök is.

Tovább olvasom »

Furcsa körülmények között történt a csanádpalotai motoros baleset

A múlt hétvégén motoros baleset történt Csanádpalotán. A kezdeti hírek arról szóltak, hogy közúti baleset volt, amelyben a motor vezetője és utasa súlyosan megsérült, amikor is egy személygépkocsival ütköztek egy útkereszteződésben. Másnapra nem csak a régiónk sajtója, hanem az országos is felkapta a hírt, sőt országos tévécsatornák is forgattak a helyszínen.

Tovább olvasom »