Nagylaki diákmunka alatt lopta meg a társát egy fiú

A makói rendőrök befejezték a nyomozást annak a szegedi fiatalnak az ügyében, aki egy diákmunka során lopta el társa mobiltelefonját.

A rendőrségre 2022. június 30-án érkezett bejelentés, mely szerint egy nagylaki kukoricamezőben elloptak egy telefont. A lány elmondta, hogy diákmunkára érkezett a növénytáblához, ahol címerezés közben néhány órára felügyelet nélkül hagyta a készüléket, aminek az eltűnését a munkaközi szünetben észlelte.

Később azt is tudatta a nyomozókkal, hogy a telefonnal készült képekről biztonsági mentés készül egy felhőalapú adatbázisba, amiben a lopást követően egy fiatal férfiról készült fotót talált. Az adatgyűjtés során a detektívek több fiatalt is tanúként hallgattak ki, egyikük a képen szereplő férfit látta is a táskába nyúlni.

A nyomozás során az is kiderült, hogy a feltételezett elkövető hamar túladott a készüléken, ugyanis a férfi, akinél megtalálták, már egy használt mobilokat árusító boltban vásárolta az okostelefont.

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte a nyomozást, az ügy iratait pedig megküldte az ügyészségnek. A fiatal férfinak lopás vétsége miatt kell felelnie.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Csanádi Ferenc szemléletváltást hozna Kiszomborra

Összefogás és a szemléletváltás a legfontosabb programom – fogalmazott szombati zárófórumán Csanádi Ferenc. A független polgármesterjelölt szerint Kiszombornak rengeteg lehetősége lenne a fejlődésre, ami nem is elsősorban pénz kérdése, hanem akaraté.

Tovább olvasom »