? Négy Páger-díjas is az ellenzéki előválasztásra biztat

Mint arról beszámoltunk, közösségi finanszírozásból jött létre az a dal, ami az ellenzéki előválasztásra buzdít. A klipben négy Páger Antal-színészdíjat kapott művész is szerepel.

A Páger Antal-színészdíjat 2001-ben alapította a makói képviselő-testület azzal a céllal, hogy méltó emléket állítson városunk nagy szülöttének, Páger Antalnak. Odaítélésének fő szempontjai az eszköztelen színjátszás és a págeri hitvallás gyakorlása. A Páger-gyűrű Páger Antal arany pecsétgyűrűjének pontos mása.

Csákányi Eszter 2006-ban, Kulka János 2009-ben, Cserhalmi György 2013-ban, Hegyi Barbara 2019-ben vette át az elismerést Makón. Ők is szerepelnek az aHang, a Számoljuk Együtt és a Civil Választási Bizottság közösen készített dalában, melyben arra buzdítják az embereket, hogy menjenek el szavazni a szeptember 18-tól induló előválasztásra.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink