Négy védettségi igazolványt is kapott egy idős nő, de mindre rossz adat került

Négyszeri kérvény ellenére Budapest Főváros Kormányhivatala ugyanazt a lejárt személyi azonosítóval ellátott védettségi igazolványt küldte el egy idős hölgy számára, aki amellett, hogy felháborodott, érthetetlennek tartja, miért neki kellene 3000 Ft-ot fizetni a cseréért – áll az ATV Híradó riportjában.

Hiába kapott egy zuglói hölgy négy védettségi igazolványt is, egyik sem érvényes, mert a lejárt személyi igazolványának számát tüntették fel mindegyik plasztikkártyán.

Elmondása szerint a problémát először e-mailben jelezte Budapest Főváros Kormányhivatalának. Majd a helyi önkormányzathoz irányították, ahol egy reklamációs papírt töltettek ki vele. Ez a procedúra pedig háromszor ismétlődött meg. A negyedik érvénytelen védettségi igazolványát a múlt héten kapta kézhez, emiatt ismét levelet írt a kormányhivatalnak. A hölgy azt sem érti, miért neki kell fizetnie 3000 forintot a cseréért, ha nem ő hibázott.

Érdeklődésükre az Emberi Erőforrások Minisztériuma csupán annyit közölt az ügyben: a kormányhivatal minden védettségi igazolvánnyal kapcsolatos problémás esetet kivizsgál.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

7 éve hunyt el Juhász Ferenc, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas és József Attila-díjas magyar költő, szerkesztő, a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

A Pápay diákjai kapták a sütivásár megmaradt finomságait

Az adventi gyertyagyújtáson jótékonysági sütivásárt tartott az Angyalsóhaj Alapítvány. A vasárnapi akcióra összegyűlt süteményekből megmaradt, becsomagolt finomságokat a Pápay Endre Általános Iskola és Szakiskola diákjai kapták meg – adta hírül a polgármester férjéhez köthető szervezet.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Egy éves a tram-train, mondjuk ma éppen nem tudott elindulni

A tram-train 2021. november 29-én kezdte meg utasforgalmi próbaüzemét Hódmezővásárhely és Szeged között – emlékeztetett mai közleményében a MÁV. A születésnapot úgy ünnepelte meg a szerelvény, hogy reggel több járat sem tudott elindulni.A tram-train 2021. november 29-én kezdte meg utasforgalmi próbaüzemét Hódmezővásárhely és Szeged között – emlékeztetett mai közleményében a MÁV. A születésnapot úgy ünnepelte meg a szerelvény, hogy reggel több járat sem tudott elindulni.

Tovább olvasom »