Nehezen indul a hónap az állatvédőknél

Eljött egy újabb hónap, ami nehézségekkel jár az állatvédők számára. Újabb bevásárlást kellene tartani a védenceknek, befizetni a számlákat és az állatorvosi költségeket, emellett az újonnan bekerült állatok oltási programja is kezdődik.

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete teljesen kimerült, ezért az állatbarátok segítségét kérik. Körülbelül 180 ezer forintot kell előteremteniük ahhoz, hogy a júniusi hónapot kihúzzák. Ez az összeg, habár szűkösen, de fedezné a kiadásokat.

Az egyesület kizárólag önkéntes tagokból tevődik össze és sokszor a tagok saját pénzüket nem kímélve nyújtanak támogatást a szervezetnek. Ez azonban nem elegendő, hiszen a kiadások folyamatosak. Az egyesülethez nemrégen összesen kilenc süni érkezett és két kölyök cica, valamint az utcai cicák ivartalaníttatását is folytatták.

Az állatvédők célja a felelős állattartás népszerűsítése, és az, hogy minden alapszükségletet biztosítsanak a védenceik számára, így a rendszeres oltást, parazitamentesítést, fertőtlenített helyet. Éppen ezért is kerül többe az ellátásuk. A szervezet elképzelhetetlennek tartja, hogy konyhai ételmaradékkal etessenek vagy ivarosan adjanak örökbe egy állatot.

Aki segítene az egyesületnek, az a 10700158-67637539-51100005 (CIB Bank) számlaszámra tudja eljuttatni az adományát.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gyöngyösi: A Jobbik nem indul többet együtt a DK-val

Dobrev Klára egy virtigli baloldali alternatívát kínál Orbán Viktor kormányához képest, a Jobbik egy karakteresen jobbközép párt, nem is értem azt a felvetést, hogy csatlakozzunk a DK árnyékkormány kezdeményezéséhez – mondta Gyöngyösi Márton az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Élő fákat vágtak ki Gerizdesen

A Soproni utcában (is) élő fákat vágnak ki az utcán – tájékoztatta a Makói Csípőst egyik olvasónk. A kérdésére, miszerint a háztulajdonos tud-e róla azt válaszolták: nem tudják ki a gazda, de nekik van egy listájuk. Ez közterület és kivágják a fákat.

Tovább olvasom »