📷 Nem a legjobban sikerült a Makó-Maroslele-Vásárhely kerékpárút javítása

Aki biciklivel nagyobb sebességgel közlekedik rajta, azt könnyen meglepetések érhetik.

Egyes részeken kiemelkedések vannak a javítás után, máshol meghagyták a repedéseket, így összességében kijelenthető, hogy több helyen sincs egybefüggő sima felület – derül ki azokból a fotókból, amiket egyik olvasónk osztott meg szerkesztőségünkkel.

A kerékpárút építésére a makói, a maroslelei és a hódmezővásárhelyi önkormányzat összesen 1,6 milliárd forint támogatást nyert és 2019-ben adták át. A kivitelezést a Délút Kft. végezte. A fotók szerint már javításra szorult, de az út minősége sok helyen rosszabb lett, mint volt.

Olvasónktól sok-sok fotót kaptunk az útról:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább olvasom »