Nem állt le Hódmezővásárhely fejlődése – célegyenesbe került a Rárósi út felújítása is

A hosszú évek óta várt felújítás várhatóan október 31-re el is készül. A pénz rendelkezésre áll, reméljük, nem merül fel semmilyen váratlan akadály, szándékos késleltetés – közölte a Polgármesteri Hivatal gyorshír szolgálata.

A Rárósi út helyrehozatalát már több városvezetés ígérte az elmúlt években. Az önkormányzat most kiírta a közbeszerzést és várja a munkára jelentkező vállalkozókat. A Járható Vásárhely Program részeként, több száz millió forint értékű beruházással felújítják a Rárósi út bel- és külterületi szakaszát, a Ferenc, a Károlyi és a Róka utcát. Bízunk abban, hogy szükség esetén a közgyűlés megszavazza a források átcsoportosítását. A kimaradó utcák aszfaltozása, mint más vásárhelyi utcák felületének megújítása 2020-ra marad.

Ezzel párhuzamosan az elmúlt hetekben megújult a Hódtó utca jelentős szakasza. Ezekben a napokban zajlik a Ferenc, Észak, Ábrai K., Juhász M. és a Klauzál utcák kátyúzása.

Az aszfaltozási munkák kezdetéig a Rárósi úton helyi lakosok közreműködésével a legnagyobb kátyúkat mart aszfalttal tölti fel a földutak karbantartását is végző vállalkozó, Czövek Ferenc.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,Könnyű úgy reménykedni, hogy meg sem fordul a fejedben a reménytelenség érzése. A remény azt jelenti, akkor bízunk akár a lehetetlenben, akár a csodában, amikor bizonytalan a holnapunk.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink