Nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőséget kap a vásárhelyi-makói kórház fejlesztése

Az intézmény többletforrást is kap, de az pontosan nem derül ki a hétfőn este megjelent Magyar Közlönyből, hogy melyik projektre.

A kormányhatározat szerint 599 millió és további 35,5 millió forint többletforrást adnak a Csongrád-Csanád Megyei Egészségügyi Ellátó Központnak a kórházfejlesztési pályázat befejezéséhez. Nem részletezik, hogy melyikről van szó. Jelenleg zajlik a vásárhelyi kórház bővítése, Makón a sebészeti osztály korszerűsítését és a krónikus belgyógyászati osztály felújítását tervezik.

Egy másik, de szintén tegnapi kormányrendeletből kiderül, nemzetgazdaságilag kiemelt jelentőségű ügyek lettek a kórházfejlesztési pályázat keretében megvalósuló beruházások.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink