Népszerű a hiphop Makón

[ad 1]

Három éve tart edzéseket Makón a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió. A fiatalok nagyon lelkesek és sokat fejlődtek az elmúlt időszakban, jelenleg harmincöten járnak a foglalkozásokra.

DSCN0548
Ottjártunkkor a kisebbeknek volt órájuk

Kisebb fellépéseken, bálokon vettek részt a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió makói tanítványai az elmúlt években, idén beneveznének egy budapesti amatőr versenyre és a helyi Broadway-kupára. – Jelenleg két csoporttal működünk. Egy gyerek korosztállyal, – általános iskola 5-6. osztályig, ők kicsivel többen vannak – és egy junior csoporttal – mesélte Tombácz Hajni, a táncstúdió vezetője a Makói Közösségi Klub próbatermében.

DSCN0551

A táncosok korábban a Makói Katolikus Általános Iskola kistornatermében készültek, de most már második éve ezen a helyen edzenek. – Mikor megnyílt, megkerestem a vezetőket, hogy itt szeretnénk órákat tartani. Semmi akadályát nem látták és így, hogy már tükör is van, tökéletes hely számunkra – lelkendezett Hajni.

A legkisebbek között van 4-5 fő, aki már a kezdetek óta jár, az idősebbek többsége két éve tagja a csapatnak.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

69 éve született Böhm György Jászai Mari-díjas színházi rendező, dramaturg.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább olvasom »