Népszerű a hiphop Makón

[ad 1]

Három éve tart edzéseket Makón a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió. A fiatalok nagyon lelkesek és sokat fejlődtek az elmúlt időszakban, jelenleg harmincöten járnak a foglalkozásokra.

DSCN0548
Ottjártunkkor a kisebbeknek volt órájuk

Kisebb fellépéseken, bálokon vettek részt a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió makói tanítványai az elmúlt években, idén beneveznének egy budapesti amatőr versenyre és a helyi Broadway-kupára. – Jelenleg két csoporttal működünk. Egy gyerek korosztállyal, – általános iskola 5-6. osztályig, ők kicsivel többen vannak – és egy junior csoporttal – mesélte Tombácz Hajni, a táncstúdió vezetője a Makói Közösségi Klub próbatermében.

DSCN0551

A táncosok korábban a Makói Katolikus Általános Iskola kistornatermében készültek, de most már második éve ezen a helyen edzenek. – Mikor megnyílt, megkerestem a vezetőket, hogy itt szeretnénk órákat tartani. Semmi akadályát nem látták és így, hogy már tükör is van, tökéletes hely számunkra – lelkendezett Hajni.

A legkisebbek között van 4-5 fő, aki már a kezdetek óta jár, az idősebbek többsége két éve tagja a csapatnak.

[ad 2]

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

200 millióért semmisítenek meg 5 milliárd forint értékű tesztet

Közel 5 milliárd forint értékű, tavaly beszerzett PCR-teszt megsemmisítését rendelhette el az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ), miközben erősen terjed a delta variáns Magyarországon, és napi több tízezer mintavétel történik azt országban – írja egy megbízható forrásra hivatkozva a Jelen. A lap úgy tudja, hogy a teszteket azért semmisítik meg, mert lejártak.

Tovább »

Még azt is megfigyelték, aki csak segített az újságíróknak felfedni a magángépes luxusutakat

Tovább folytatódik a hazai titkosszolgálatok kémkedési botránya, miután újabb név került elő azok közül, akiket az Orbán-kormány megfigyeltethetett. A Telexen megjelenő Direkt36-os tényfeltáró cikkben egy volt RTL-es újságíró történeteiről írnak, aki ma már repülőgép pilótaként dolgozik, de mivel többször segített a hazai sajtósoknak a NER magángépezős ügyeinek feltárásában, a titkosszolgálatok célkeresztjébe került.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Makói orvosprofesszort tüntettek ki a Westminster Apátságban

A makói születésű, jelenleg Londonban élő Lantos Péter (született Leipniker Péter) orvosprofesszor szeptember 27-én a Westminster Apátságban vette át a királynő képviseletében megjelent Sir Kennet Olisától a Brit Birodalmi Érdemrendet (BEM) a holokauszt oktatásáért és tudatosításáért végzett szolgálataiért – adta hírül privát oldalán Urbancsok Zsolt, makói főlevéltáros.

Tovább olvasom »