Nerpédia: egy helyen a jelentős közbeszerzések, uniós pályázatok, TAO

A nerpedia.hu oldalon megtudhatjuk, ,,hogyan is működik a hatalom a településeden és környezetében. Győződj meg róla, hogy választott képviselőd átláthatóan és tisztességesen hoz-e döntéseket mindannyiunk közös vagyonáról! Tudj meg érdekes adatokat a helyi beruházásokról és azok főbb szereplőiről.”

Az oldal leírása szerint ,,az állam működését bemutató adatok minél szélesebb körű nyilvánossága a demokrácia egyik alapköve. Lehetővé teszi az ellenőrzést és az elszámoltathatóságot, segít visszaszorítani a korrupciót, megőrizni a közös vagyonunkat.”

Céljuk, hogy az online fellelhető, de sok esetben átláthatatlan, szisztematikus feldolgozásra alkalmatlan, sokszor elavult felületeken közzétett adatokat összegyűjtsék és befogadható formában elérhetővé tegyék mindenki számára.

Makóról az alábbiak vannak fent:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A magyar sajtóban napokig nem számoltak be a csernobili atomkatasztrófáról

1986. április 26-án következett be az ukrajnai Csernobilban, a magyar fővárostól hozzávetőleg ezer kilométerre a világ (hivatalosan) legsúlyosabbnak tartott atomerőmű-szerencsétlensége. A baleset híre nagyon lassan terjedt: hazánkban a Magyar Rádió 28-ai, esti hírmagazinja számolt be róla elsőként, röviden. A tényleges veszélyről azonban még évekig nem esett szó.

Tovább olvasom »