Nerpédia: egy helyen a jelentős közbeszerzések, uniós pályázatok, TAO

A nerpedia.hu oldalon megtudhatjuk, ,,hogyan is működik a hatalom a településeden és környezetében. Győződj meg róla, hogy választott képviselőd átláthatóan és tisztességesen hoz-e döntéseket mindannyiunk közös vagyonáról! Tudj meg érdekes adatokat a helyi beruházásokról és azok főbb szereplőiről.”

Az oldal leírása szerint ,,az állam működését bemutató adatok minél szélesebb körű nyilvánossága a demokrácia egyik alapköve. Lehetővé teszi az ellenőrzést és az elszámoltathatóságot, segít visszaszorítani a korrupciót, megőrizni a közös vagyonunkat.”

Céljuk, hogy az online fellelhető, de sok esetben átláthatatlan, szisztematikus feldolgozásra alkalmatlan, sokszor elavult felületeken közzétett adatokat összegyűjtsék és befogadható formában elérhetővé tegyék mindenki számára.

Makóról az alábbiak vannak fent:

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

76 éve született Máté Péter, magyar énekes, hangszerelő, zeneszerző és zongorista. Közel 150 dal szerzője és előadója. Dalai évtizedekkel halála után is nagy népszerűségnek örvendenek.

Tovább »

Centenáriumát ünnepli a makói Keri

Méltó módon szeretnék megünnepelni ezt a száz évet, számítanak az egykori keris diákokra is, részvétellel, vagy egyéb támogatással – hangzott el a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium pénteki sajtótájékoztatóján.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink