Nőket zaklatott és molesztált Makón egy férfi

A Makói Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki hónapokon keresztül kísérgetett, fogdosott és szexuális ajánlatokkal zaklatott három nőt Makó közterületein – olvasható az ügyészség honlapján.

A megalapozott gyanú szerint a makói férfi 2020. elejétől zaklatta az egyik sértettet. Ha meglátta Makó főterén, akkor mögé állt, szólongatta vagy azért, hogy megijessze, elordította magát. A gyanúsított a sértettet rendszeresen prostituáltnak nevezte, édesanyját szidta, szexuális ajánlatokat tett neki. A sértett 2022. február végén kérte a férfi felelősségre vonását, miután folyamatosan bámulta őt munkavégzés közben az ablakon.

A másik sértettet a férfi szintén közel egy éven át zaklatta. A buszpályaudvaron odalépett hozzá, és a haját simogatta, de volt, hogy a sértettet az utcán fogdosta, a buszról leszállva meglökte.

A harmadik, kiskorú sértettet szintén a buszpályaudvaron várta, és neki is szexuális ajánlatokat tett.

Mindezeken túlmenően a férfi saját édesanyját megöléssel fenyegette, illetve az utcán egy kiskorú fiú elé állt bokszoló állásba, majd minden előzmény nélkül megverte.

A személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége, szeméremsértés vétsége és más bűncselekmények miatt indult eljárásban az ügyészség az eljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a többszörösen büntettet előéletű férfi letartóztatásának elrendelésére.

Az ügyészi indítványról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a telekommunikációs eszközzel megtartott ülésén ma dönt.

(ugyeszseg.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

49 éve született Elek Ferenc Jászai Mari-díjas magyar színész, a Budapesti Katona József Színház tagja.

Tovább »

Madármegfigyelő túra lesz holnap Apátfalvánál

Júniusban, a Magyar Nemzeti Parkok Hete programsorozat keretében a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság valamennyi tájegységén szervezünk túrákat, előadásokat. A térségben Apátfalvánál lesz madármegfigyelő túra holnap reggel.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Rendvédelmi napot rendeztek a Kálvin Téri Református Általános Iskolában

A diákok és pedagógusok kedden először történelmi utazást tehettek a „Petőfi 200” Emlékév alkalmából az 1848/49-es szabadságharc Szegedi 3. Honvédzászlóalj Hagyományőrző Egyesület jóvoltából, majd a hódmezővásárhelyi Kinizsi Pál 30. páncélozott Gyalogdandár Helyőrség Támogató Parancsnokság Komendáns Szakaszdíszelgő csoportjának fegyveres alaki bemutatóját tekinthették meg.

Tovább olvasom »