Nőket zaklatott és molesztált Makón egy férfi

A Makói Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki hónapokon keresztül kísérgetett, fogdosott és szexuális ajánlatokkal zaklatott három nőt Makó közterületein – olvasható az ügyészség honlapján.

A megalapozott gyanú szerint a makói férfi 2020. elejétől zaklatta az egyik sértettet. Ha meglátta Makó főterén, akkor mögé állt, szólongatta vagy azért, hogy megijessze, elordította magát. A gyanúsított a sértettet rendszeresen prostituáltnak nevezte, édesanyját szidta, szexuális ajánlatokat tett neki. A sértett 2022. február végén kérte a férfi felelősségre vonását, miután folyamatosan bámulta őt munkavégzés közben az ablakon.

A másik sértettet a férfi szintén közel egy éven át zaklatta. A buszpályaudvaron odalépett hozzá, és a haját simogatta, de volt, hogy a sértettet az utcán fogdosta, a buszról leszállva meglökte.

A harmadik, kiskorú sértettet szintén a buszpályaudvaron várta, és neki is szexuális ajánlatokat tett.

Mindezeken túlmenően a férfi saját édesanyját megöléssel fenyegette, illetve az utcán egy kiskorú fiú elé állt bokszoló állásba, majd minden előzmény nélkül megverte.

A személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége, szeméremsértés vétsége és más bűncselekmények miatt indult eljárásban az ügyészség az eljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a többszörösen büntettet előéletű férfi letartóztatásának elrendelésére.

Az ügyészi indítványról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a telekommunikációs eszközzel megtartott ülésén ma dönt.

(ugyeszseg.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink