November 11-én bezárták, január elsején újranyitják a makói kispostát

Farkas Éva ,,előremutató egyeztetést folytatott” a Magyar Posta vezérigazgatójával a kisposta jövőjéről, erről a polgármester számolt be oldalán. Az egyik hozzászóló azt kívánta, ,,a romák Devla Istene segítse,,Erzsikét„.

Mint az ismert, országszerte bezártak 366 postát, köztük a makói kispostát is. Napokkal később az önkormányzat bejelentette, átvállalják a rezsiköltségeket, elengedik a bérleti díjat, sőt még a dolgozót bérét és járulékát is fizetik, csak nyissák újra.

Erről levélben is játékoztatták az állami céget, a polgármester pedig ennek kapcsán találkozott kedden délelőtt a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatójával. Balczó Barnabás elmondta, hogy a szolgáltatói szerződés módosítását jelenleg vizsgálják és hamarosan iránymutatást kap az önkormányzat a 2023. január 1-jei újranyitás lehetőségéről.

Farkas Éva Erzsébet bejegyzése alá érkezett egy hozzászólás, amit muszáj megmutatnunk:

A Posta új vezetője egyébként 2009-ben lett Lázár János munkatársa Hódmezővásárhelyen, nem sokkal később, egy 2010-es cikkben arról írt a Délmagyarország, hogy Vásárhelyre is költözött Lázár János polgármester utazó titkára. Kapcsolatuk máig tart, később a Miniszterelnökségen volt kabinetfőnöke, de a mezőhegyesi Jövő Nemzedék Földje Alapítványban is együtt vannak, egyikük elnök, másikuk tag a kuratóriumban – olvasható a Hódpress cikkében.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink