Nyílt nap volt a makói egyenruhásoknál

A makói rendőrök a nagylaki és kiszombori határrendészekkel valamint a Makói Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság munkatársaival közös nyílt napot tartottak a rendőrkapitányságon pénteken.

A Csongrád-Csanád megyei rendőrség beszámolója szerint a rendezvényen az érdeklődők játékos közlekedési feladatokon vehettek részt, bepillantást nyerhettek a bűnügyi technikusok munkájába, valamint egy intézkedéstaktikai bemutatót is megnézhettek, amikor rendőrök és tűzoltók együtt dolgoznak.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság és a Szentesi Rendőrkapitányság és az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred is fogadta a látogatókat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »