Nyitva is van és nincs is a makói könyvtár

Spórolásra hivatkozva nem lehet bemenni az épületbe, de előtte kiülős részt alakítottak ki, hétfőn pedig az utcán nyitnak meg kiállítást.

Mint arról hírt adtunk, nem fogad látogatókat a József Attila Városi Könyvtár, energetikai okokra hivatkozva. A testületi ülés anyaga szerint az eredetileg kalkulált 8,7 millió forintos rezsiszámlák 24,4 millió forintosok lennének. A fűtési szezon végéig a látogatást szüneteltették, azonban az épület falain kívül több program is van. Szerdán a könyvtár előtt megnyílt a Napozó Lapozó, ahol le lehet ülni beszélgetni valamint az asztalra kihelyezett könyvek ingyen elvihetőek.

November 14-én pedig Hunyadi-Huszta Brigittának nyílik kiállítása az épület előtt. A kölcsönzés továbbra is működik, a klubok pedig a Galamb iskolába kerültek,

Domokos László, a könyvtár korábbi igazgatója szerint az önkormányzat hatalmas hibát követ el a bezárásokkal.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink