Olvasói levél a rugdosódó operatőrnő és a migránsok kapcsán

Miután bejárta a világhálót az N1TV rugdosódó operatőrnője, egyik olvasónk levelet küldött az üggyel kapcsolatban. 

,,Tény: az operatőrnő nyilvános levélben elismerte tettét, de elmondása szerint megrémült, megijedt, félt hogy elgázolják. Nem is csodálom, hisz a kitörő migránsok inkább egy harcba induló seregre emlékeztettek, mint szegény, hazájukból menekülő, jámbor családokra.s96758006

Tény: az operatőrnőt elbocsátották, majd a rendőrség előállította és gyanúsítottként kihallgatta. Megkapta tehát büntetését, de mi van azokkal, akik gyalog (!!!) sétálnak az autópályán, szemetet hagynak maguk után és akadályozzák a forgalmat?? Már ott tartunk, hogy áll a forgalom, se ki, se be az osztrák határnál, azért mert nekik mehetnékük van. Számukra semmi következmény nincs.

Végül: ilyenek kaptak szendvicset, ásványvizet, ellátást, míg rendőreink semmit:

https://www.youtube.com/watch?v=KFKl_FxWFOk

egy aggódó makói”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

A magyar sajtóban napokig nem számoltak be a csernobili atomkatasztrófáról

1986. április 26-án következett be az ukrajnai Csernobilban, a magyar fővárostól hozzávetőleg ezer kilométerre a világ (hivatalosan) legsúlyosabbnak tartott atomerőmű-szerencsétlensége. A baleset híre nagyon lassan terjedt: hazánkban a Magyar Rádió 28-ai, esti hírmagazinja számolt be róla elsőként, röviden. A tényleges veszélyről azonban még évekig nem esett szó.

Tovább olvasom »