Olvasói levél a rugdosódó operatőrnő és a migránsok kapcsán

Miután bejárta a világhálót az N1TV rugdosódó operatőrnője, egyik olvasónk levelet küldött az üggyel kapcsolatban. 

,,Tény: az operatőrnő nyilvános levélben elismerte tettét, de elmondása szerint megrémült, megijedt, félt hogy elgázolják. Nem is csodálom, hisz a kitörő migránsok inkább egy harcba induló seregre emlékeztettek, mint szegény, hazájukból menekülő, jámbor családokra.s96758006

Tény: az operatőrnőt elbocsátották, majd a rendőrség előállította és gyanúsítottként kihallgatta. Megkapta tehát büntetését, de mi van azokkal, akik gyalog (!!!) sétálnak az autópályán, szemetet hagynak maguk után és akadályozzák a forgalmat?? Már ott tartunk, hogy áll a forgalom, se ki, se be az osztrák határnál, azért mert nekik mehetnékük van. Számukra semmi következmény nincs.

Végül: ilyenek kaptak szendvicset, ásványvizet, ellátást, míg rendőreink semmit:

https://www.youtube.com/watch?v=KFKl_FxWFOk

egy aggódó makói”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Megvannak a Fidesz jelöltjei

Közzétették, kiket indít a Fidesz a 106 választókörzetben. A Csongrád-Csanád megyei körzetekben Bartók Csaba, Mihálffy Béla, Farkas Sándor, Lázár János a jelölt.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Megvannak a Fidesz jelöltjei

Közzétették, kiket indít a Fidesz a 106 választókörzetben. A Csongrád-Csanád megyei körzetekben Bartók Csaba, Mihálffy Béla, Farkas Sándor, Lázár János a jelölt.

Tovább olvasom »

Horvátok a magyar EB-körülményekről: „Ami Magyarországon volt az őrület és káosz!”

Az Eb-n mutatott gyengébb teljesítmény miatt több irányból is támadják a horvát férfi kézilabda-válogatottat. Tomislav Grahovac, a szövetség elnöke ezekre úgy reagált: ,,Emberek, legyetek realisták, és ne támadjátok az edzőt és a játékosokat. Ne keressetek bűnösöket, mert ami Magyarországon volt az őrület és káosz!”

Tovább olvasom »

Két éve, hogy Jakab Péter átvette a Jobbikot

Akkor sokan egy öltést nem adtak volna ezért a pártért. A Fidesz szurkolt, hogy az EP-választás 6 százaléka után megsemmisüljünk, vagy ha meg is maradunk, ne fogjunk össze az ellenzékkel, máskülönben Orbánnak vége. Mi viszont beintettünk a Fidesznek – emlékezett vissza Jakab.

Tovább olvasom »