Olvasóink többsége szerint nincs szükség tovább a korlátozásokra a makói piacon

A Csípős facebook oldalán hoztunk létre egy szavazást. 120 voks érkezett, ezek 88%-a szerint nincs szükség tovább a korlátozásokra a makói piacon.

Április 18. óta polgármesteri rendelet értelmében a makói piacot a 65 év felettiek 10-12 óra között látogathatták. Így 6-10 óra között a 65 év alattiak mehettek a piacra. Ez május 30-ig volt így, ugyanis két és fél hónappal a korlátozások után megcserélték az idősávokat. Azaz a 65. évet betöltött személyek 6-9 óra között mehetnek a makói piacra. A legutóbbi változtatást lakossági visszajelzések alapján hozta meg Farkas Éva Erzsébet polgármester.

A piac megszervezésével folyamatosan problémák vannak a veszélyhelyzet kihirdetése óta. Például korlátozva van, hogy mennyien lehetnek a makói piac területén, az utcán várakozók nem igazán tartják be a másfél métert, így a benti korlátozások már nem védenek az esetleges fertőzéstől – erre május 11-i cikkünkben hívtuk fel a figyelmet.

Kíváncsiak voltunk, olvasóink mit gondolnak a korlátozásokról. A 120 szavazó közül 105 jelezte azt, hogy nincs szükség továbbra is a korlátozásokra a makói piacon és mindössze 15-en kattintottak arra, hogy igen.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Tizenegyesgóllal nyert a Makó FC

A makóiak a Dabas ellen győztek. Rossz hír, hogy Babolek Zoltánnak vélhetően elszakadt a térdszalagja, hordágyon hozták le a pályáról, majd mentő vitte el már az első percben, miután egy elcsúszó dabasi játékos ráesett.

Tovább olvasom »