Önkéntes orvosnak jelentkezett a Jobbik szegedi önkormányzati képviselője

Dr. Simon-Fiala Donát civilben fogorvos. Jelenleg heti váltásban a fogorvosi sürgősségi ellátást végzi, emellett jelentkezett önkéntes orvosnak.

Ma reggel regisztráltam az önkénteseket gyűjtő rendszerbe. Reméljük nélkülem is bírja majd a terhelést a rendszer, de ha kell én készen állok! Szükség esetén értesítenek

– közölte szombaton.

Ennek előzménye, hogy már szerdán délelőtt bejelentette szándékát.

A beszámolókat figyelve, azokat elemezve, értelmezve komoly aggodalomra ad nekem okot. Magamat nem sajnálnám, beteg leszek, beteg leszek ez van. Azokra azonban, akik többszörösen krónikus betegek, súlyos veszélyt jelent. Amennyiben elfajul a helyzet, jelenlegi heti váltásos fogorvosi sürgősségi ellátási munkámon kívül, mint orvosdoktor, önkéntesnek fogok jelentkezni, amennyiben az szükséges nem Szegeden, hanem máshol a megyében.

– fogalmazott a hét közepén.

Dr. Simon-Fiala Donát az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltjeként nyert körzetet az őszi önkormányzati választáson Szeged déli városrészében.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Indul az allergiaszezon

Az elmúlt 20 évben hazánkban megkétszereződött azoknak a gyerekeknek a száma, akik valamilyen allergiával küzdenek.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Kevés a covid-tesztelés, a WHO egyre kevésbé lát tisztán

A koronavírus terjedésének nyomon követésére szólította fel a nemzetközi közösséget az Egészségügyi Világszervezet főigazgatója kedden Genfben tartott sajtókonferenciáján. Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz arra hívta fel a figyelmet, hogy az ENSZ szakosított szervezete egyre kevésbé lát tisztán a tesztelések csökkenő száma miatt.

Tovább olvasom »